اسکندری, هادی, دانایی, ایمان, نوری, سعید. (1396). بررسی پارامترهای موثر بر آسیب های وارده به ساندویچ پنل کامپوزیتی در حین فرآیند سوراخکاری. مجله علمی پژوهشی مهندسی ساخت و تولید ایران, 4(2), 51-60.
هادی اسکندری; ایمان دانایی; سعید نوری. "بررسی پارامترهای موثر بر آسیب های وارده به ساندویچ پنل کامپوزیتی در حین فرآیند سوراخکاری". مجله علمی پژوهشی مهندسی ساخت و تولید ایران, 4, 2, 1396, 51-60.
اسکندری, هادی, دانایی, ایمان, نوری, سعید. (1396). 'بررسی پارامترهای موثر بر آسیب های وارده به ساندویچ پنل کامپوزیتی در حین فرآیند سوراخکاری', مجله علمی پژوهشی مهندسی ساخت و تولید ایران, 4(2), pp. 51-60.
اسکندری, هادی, دانایی, ایمان, نوری, سعید. بررسی پارامترهای موثر بر آسیب های وارده به ساندویچ پنل کامپوزیتی در حین فرآیند سوراخکاری. مجله علمی پژوهشی مهندسی ساخت و تولید ایران, 1396; 4(2): 51-60.
بررسی پارامترهای موثر بر آسیب های وارده به ساندویچ پنل کامپوزیتی در حین فرآیند سوراخکاری
1گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعت نفت، آبادان، ایران
2بازرسی فنی، دانشگاه صنعت نفت، آبادان، ایران
3گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران
چکیده
هدف از انجام این تحقیق یافتن بهترین شرایط ماشینکاری و ایجاد سوراخ در پنل های ساندویچی کامپوزیتی با استفاده از تعریف فاکتورهای تورق و الیاف برش نخورده می باشد. برای این کار دو قطعه ساندویچ پانل از جنس اپوکسی کولار با هسته های چوب بالسا و فوم پی وی سی را با مته هایی با قطرهای مختلف و سرعتهای چرخشی و نرخ تغذیه متفاوت در سه سطح سوراخ کاری می نماییم. با استفاده از تکنیک عکسبرداری دیجیتال که راهکاری قابل اعتماد جهت اندازه گیری و تعیین سطوح آسیب دیده به شمار می رود، تصاویر به محیط نرم افزار ترسیمات مهندسی منتقل گردیده و با محاسبه دقیق مساحت ها، می توان نتیجه گرفت که به ترتیب نرخ تغذیه، سرعت چرخشی و قطر مته بیشترین تاثیر را بر میزان عیوب ذکر شده دارد. نتایج نشان می دهند که کیفیت سوراخ کاری در هسته چوب بالسا به مراتب بهتر از فوم پی وی سی می باشد. نتایج این تحقیق می تواند برای بسیاری از صنایع خاصه در حوزه هوا فضا و نظامی کاربردی باشد.